YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİM SONUÇLARI!
25 Kasım 2014, Salı günü saat 12:00-17:00 arasında gerçekleştirilmiş olan öğrenci temsilcisi seçim sonuçları aşağıda yer almaktadır:
Eser Koruma Programı’na kayıtlı toplam öğrenci sayısı                  : 127
Oy kullanan öğrenci sayısı                                                                 : 24
Geçerli oy sayısı                                                                                 : 16
Boş oy sayısı                                                                                       :7
Adayın aldığı oy sayısı (Bilal Sabuncuoğlu)                                      : 16
Yönerge gereği seçimin geçerli sayılması için gereken katılım sayısı: 76

Yukarıdaki sonuçlara göre, ilk tur seçimde (toplam öğrenci sayısının) %60’lık katılım gerçekleşmediği için 2. tur seçim yapılması gerekmektedir. 2. tur seçimin geçerli olması için %50 katılım koşulu bulunmakta, 3. tur seçimde katılım koşulu aranmamaktadır.

İKİNCİ TUR SEÇİM 26 KASIM 2014, ÇARŞAMBA SAAT 12:00-17:00 ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.