*Ankara Üniversitesi İnteraktif Kayıt Yenileme tarihleri 06-12 Şubat 2017 arasında olup bu tarihlerde kayıt yapmayan öğrenciler ekle bırak haftasında kayıt yenileyemeyeceklerdir.
**Kayıt yenileme işlemin de öğrenci öncelikle OBS’de ders seçimi yapacak, katkı payı ödemesi yapması gerekli ise paranın yatırılabileceği bankaya harcı yatıracak, ardından yeniden OBS’ye girerek ders seçimini danışman onayına gönderecektir.
***Öğrencinin ders seçimini danışman onayına göndermiş olması işlemin tamamlanmış olduğu anlamına gelmemektedir. Ders seçiminiz eksiksiz ise danışmanının tarafından onaylanacak, eksiklik/yanlışlık var ise reddedilecektir. Bu nedenle ders seçiminizin danışmanınız tarafından ilgili tarihler arasında onaylandığından emin olunuz.
****Ders seçimi yapılırken ilk stajını tamamlayanlar Staj 2 dersini, ilk stajını yapmayanlar Staj 1 dersini de seçeceklerdir.